Informatie rondom herroeping en retouren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan vogelvoeronline.nl geretourneerd worden.Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of onderstaand document invullen en retourneren middels de download knop.Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Bij vogelvoeronline.nl bieden we naast de standaard producten ook gepersonaliseerde producten aan op aanvraag. Deze gepersonaliseerde producten worden voortijdig afgestemd met klant en zijn een uitzonering op ons retourbeleid. Uitzonderingen op het herroepingsrecht zijn:

  • Producten waaraan gepersonaliseerde elementen worden toegevoegd, zoals een naam, label, tekst of specifieke kleur.
  • Producten waarbij de door een klant gewenste afmetingen niet als standaard keuzeoptie worden aangeboden.

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met onze producten, mocht dit helaas niet het geval zijn of heeft u tips, feedback of een andere opmerking vernemen wij die graag. Namens het hele team van vogelvoeronline.nl

Bedankt en Tot ziens!

Download retourformulier