De onmisbare eiwitten in de lente

Lente vogelvoeronline

De temperaturen stijgen en wanneer het zonnetje vroeg in de ochtend opkomt, vliegen de vogels al fluitend door de lucht. Doordat het warmer wordt, krijgen de vogels ook een andere voedingsbehoefte. Ze hebben meer eiwitten nodig, vandaar dat wij een aantal nieuwe producten aan ons assortiment hebben toegevoegd die perfect zijn voor de lente en zomer.

Vetstaaf zonnepit

Onze vetstaaf zonnepit is een voedzame royale vetstaaf met gepelde zonnebloempitten. Deze vetstaaf voorziet in de energiebehoefte van de vogels in jouw tuin. Het is eenvoudig op te hangen aan een boom, schutting, balkon of op een andere beschutte plek.

Strooivoer excellent Muesli, Rozijnen en Meelworm

Strooivoer Excellent Meelworm & Fruit is door het hoge energiegehalte gelieft bij een zeer grote variatie aan vogels. Het wordt enorm goed gegeten door alle zaad-, fruit-, en insectenetende vogels en kan gebruikt worden als strooivoer. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor een voederplateau, voederhuisje of silo. Wanneer je het voer op de grond strooit, denk er dan ook aan om het op meer beschutte plekken te strooien.

Energierol meelworm

Onze energierol meelworm is een energierijke en smakelijke vogeltraktatie met meelwormen, welke voorziet in de eiwitbehoefte van vele tuinvogels. Laat ze lekker smullen en hang deze energierol in de boom, aan de schutting, op het balkon of op een andere beschutte plek.

Halve gevulde kokosnoot – meelworm

Onze gevulde kokosnoten zijn een echt feestmaal voor alle tuinvogels. De kokosnoot is rijkelijk gevuld met vet, zaden en meelwormen. Aan de kokosnoot zit een stuk touw, zodat je de kokosnoot eenvoudig kunt ophangen aan een tak, schutting of balkon. Door de ruwe structuur van de kokosnoot kunnen vogels zich eenvoudig vastgrijpen aan deze halve kokosnoot.

Zadensilo

Strooivoer is het perfecte voer voor in de lente en bevat veel eiwitten. Weet je niet zo goed waar je het strooivoer moet laten en strooi je het niet graag op de grond? Dan is onze zadensilo perfect. Onze zadensilo is eenvoudig op te hangen aan een haak of met een touw.

Meer tips & tricks?

Deze producten zorgen ervoor dat de vogels de lente met gemak doorkomen. En jij kunt er volop van genieten als ze in je tuin vliegen. Wil jij graag meer weten over het voeren van vogels of heb je nog behoefte aan andere informatie? Laat het ons gerust weten!

De waardering van vogelvoeronline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 163 reviews.