Ook nu kun je vogels bijvoeren

Vogelvoeronline vogel op kokosnoot

Vogels gebruiken het hele jaar door veel energie, ook nu de temperaturen weer wat hoger worden. Je kunt ze dus het hele jaar bijvoeren. Vogels proppen zich niet vol wanneer hun honger gestild is en zelf voedsel vinden verleren ze nooit. Dus waarom stoppen met het voeren van de tuinvogels? Zij genieten van het extra lekkers en jij kunt genieten van de vrolijk fluitende vogels in je tuin of op je balkon. Om de vogels divers te kunnen voeren, hebben wij een aantal producten aan onze webshop toegevoegd.

Halve gevulde kokosnoten

Onze halve gevulde kokosnoten zijn een echt feestmaal voor alle tuinvogels. De kokosnoten zijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar; pinda, meelwormen en vruchten. Aan de kokosnoot zit een stuk touw vast, zodat je de kokosnoot eenvoudig kunt ophangen aan een tak, schutting of balkon. Door de ruwe structuur van de kokosnoot kunnen vogels zich eenvoudig vastgrijpen aan deze halve kokosnoot en er lekker uit snoepen.

Multi Feedr

De Multi Feedr is een functionele voedersilo waar veel verschillend vogelvoer in gedaan kan worden. Het is geschikt voor vetbollen, strooivoer, pinda’s en zonnebloempitten. De Feedr zorgt ervoor dat het voer droog blijft en het is eenvoudig te bevestigen aan een balkon, schutting, muur of regenpijp.

Pindakaaspothouder

De Pindakaaspothouder met handige beschermkap is ideaal wanneer je grote vogels wilt weren, door de beschermkap kunnen alleen de kleinere vogels van de vogelpindakaas snoepen. Via de bovenzijde kun je eenvoudig een nieuwe pindakaaspot erin leggen. We hebben ook nog soortgelijke producten, de pindasilo en de zadensilo. De pindasilo is geschikt voor pinda’s vetbollen en strooivoer en de zadensilo is geschikt voor strooivoer en zaden. Beide beschikken over dezelfde handige beschermkap.

Voederbol bamboe

Onze voederbol bamboe is een bolvormig voederhuis en is geschikt voor diverse soorten vogelvoer. Denk hierbij aan zonnebloempitten, strooivoer, vetbollen, maar ook gewoon brood en fruit. De bol is gemaakt van geperste bamboevezels, maiszetmeel en hars en is eenvoudig schoon te maken. Je hangt deze bol eenvoudig op in de tuin of op het balkon door middel van het meegeleverd koord.

Wij proberen zo goed mogelijk in te spelen op jullie wensen en behoeften en daarom blijven wij onze webshop aanvullen. Heb jij nog tips of mis jij iets in onze webshop, laat het ons dan gerust weten! Geniet van de nieuwe producten en van de vogels om je heen natuurlijk.

De waardering van vogelvoeronline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 163 reviews.