Top 5 strooivoer

Strooivoer Granen Rozijnen en meelwormen vogelvoer

Strooivoer is het perfecte vogelvoer voor het hele jaar door. In het najaar bouwen de vogels reserves op en in de winter hebben vogels meer voeding nodig om zich op temperatuur te houden. Het nestelen en het leggen van eieren begint in het voorjaar en in de zomer moeten ze hun jongen groot brengen. Hierbij kunnen ze allen extra energie gebruiken. Strooivoer is divers voer dat verkrijgbaar is in verschillende samenstellingen. Makkelijk om op verschillende plekken aan de vogels aan te bieden en heerlijk voor de vogels zelf. Hieronder de top 5 strooivoer van Vogelvoeronline op een rijtje:

  1. Strooivoer Excellent Meusli, Rozijnen en Meelworm

Het strooivoer Excellent Meusli, Rozijnen en Meelworm is door het hoge energiegehalte geliefd bij een zeer grote variatie aan vogels. Strooivoer Excellent Meusli, Rozijnen en Meelworm wordt enorm goed gegeten door alle zaad-, fruit-, en insectenetende vogels.

  1. Strooivoer – Premium

Strooivoer Premium is een rijk en gevarieerd strooivoer, het bevat een hoog percentage oliehoudende zaden zoals zonnepitten en stukjes pinda. De hoogwaardige samenstelling maakt dit voer tot een echt premium voeding en zorgt ervoor dat het zowel bij zadeneters als ‘vetliefhebbers’ in de smaak valt.

  1. Strooivoer – Energie Plus

Strooivoer Energie plus is door het hoge energiegehalte geliefd bij een zeer grote variatie aan vogels. De zaden zijn gepeld of gebroken en kunnen op de grond niet kiemen. De meeste vogels zullen door de reeds gepelde zaden direct op de voederplek gaan eten en hoeven de zaden niet mee te nemen naar een rustig plekje om ze te pellen.

  1. Strooivoer – Gepelde zonnebloempitten

Vogels eten graag zonnebloempitten. Onze gepelde zonnebloempitten is hapklaar en energierijk voer voor alle tuinvogels. Zonnebloempitten kunnen het hele jaar gevoerd worden.

  1. Strooivoer – Zadenmix 4 granen

De zadenmix 4-granen is gevarieerd in samenstelling en bevat een hoog energiegehalte. Mede hierdoor is het product erg aantrekkelijk voor de merel, koolmees, roodborst, vink en de pimpelmees.

Alle bovenstaande producten kunnen worden gebruikt als strooivoer, maar zijn ook geschikt voor op een voederplateau, in een voederhuisje of silo. Om de vogels optimaal te kunnen verwennen geldt nu een korting van 10% op al het strooivoer van Vogelvoeronline met kortingscode strooivoer10

Geniet van de vogels in jouw omgeving!

De waardering van vogelvoeronline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 178 reviews.