Hang de slingers op!

vogelvoeronline_vogelvoerslinger

In het leven moet je zelf de slingers ophangen zeggen ze wel eens. En ook voor de vogels in jouw tuin kun je dit doen. De vogelvoerslingers van Vogelvoeronline.nl zijn erg handig in gebruik en voedzaam voor de vogels. Waarom precies? Dat lees je hier.

Welke slinger trekt welke vogel aan?

Er zijn verschillende soorten vogelvoerslingers met ieder eigen ingrediënten waaronder pinda’s, mezenbollen en zonnepitten. Bedenk goed welke vogels jij graag in je tuin wilt zien en kies op basis daarvan jouw slingers uit. Pinda’s worden bijvoorbeeld voornamelijk gegeten door pimpelmezen, putters, de grote bonte specht en koolmeesjes. Vetproducten worden graag gegeten door pimpelmezen, de grote bonte specht, koolmeesjes, de groenling, roodborstjes en de winterkoning. En mussen, vinken en de groenling houden wel van zonnepitten.

Handig en gezellig

Waarom zijn deze vogelvoerslingers zo handig? Je kunt ze eenvoudig ophangen doordat ze in een net zitten. Het is gemakkelijk om deze slingers beschut onder een boom of tegen de schutting aan te hangen zodat de vogels er eenvoudig bij kunnen. Wanneer je liever geen net wilt ophangen kun je het voer er natuurlijk ook uit halen. Strooi de inhoud dan uit op een voederplateau of hang ze op via een pindasilo met beschermkap of een losse pindasilo. Daarnaast kunnen mezenbollen ook op een voederplateau gelegd worden of kunnen middels een vetbolsilo ophangen worden.

Feestje in de tuin

Vele mogelijkheden dus met die slingers. Maak van jouw tuin een feestje en hang verschillende slingers op diverse plekken op! Zo trek jij een groot spectrum aan vogels naar je tuin en ziet het er ook nog eens gezellig uit.

Wil jij eens meerdere slingers uitproberen? Kies dan voor ons speciaal samengesteld en voordelig slingerpakket.
Wil jij meer weten over hoe jij je tuin vogelvriendelijk kunt maken? Lees het in een van onze vorige blogs.

De waardering van vogelvoeronline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 163 reviews.