Energie die tuinvogels nodig hebben!

Vogel eet van vetbol

Tijdens deze koudere dagen moeten de vogels hun lichaamstemperatuur op pijl houden. Vetproducten zijn hiervoor de ideale voeders. Vogels halen namelijk veel energie uit gezonde vetten. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en rijk aan oliën en vetten. Hieronder de beste vetproducten op een rijtje voor de koudere dagen.

Energierollen

Energierollen zijn een energieke en smakelijke vogeltraktatie welke voorziet in de energiebehoefte van vele tuinvogels. Laat de vogels lekker smullen en hang deze energierol eenvoudig in de boom, aan de schutting, op het balkon of op een andere beschutte plek.

Half gevulde kokosnoten

De half gevulde kokosnoten zijn rijkelijk gevuld met vet, zaden, granen en fruit. De vogels kunnen zich eenvoudig vastgrijpen aan deze halve kokosnoot door de ruwe structuur. Wanneer deze kokosnoot leeggegeten is kun je de kokosnoot gewoon bij het GFT afval gooien. Een lekker duurzaam systeem! In ons assortiment zitten de halve kokosnoot bessen, classic, granola, meelwormen en pinda.

Vogelmousse

Onze unieke vogelmousse is rijk aan eiwitten, koolhydraten, proteïnen, vitamines, oliën en vetten. De vogelmousse kan gemakkelijk opgehangen worden in onze Vogel Voederringen. Dit product is naast dat het heerlijk is voor de vogels, ook een gezellige en leuke opvulling in de tuin! Voor deze vogelmousse hebben we een speciale actie, bekijk deze hier.

Vogelpindakaas

Onze vogelpindakaas is door de samenstelling van de ingrediënten een smeuïg product. Het is in meerdere smaken verkrijgbaar en perfect tijdens deze koudere dagen.

Met deze producten zorg je ervoor dat de vogels niks te kort komen in de herfst en winter. Daarnaast kun jij natuurlijk ook genieten van al het gezelligs in jouw tuin! Wil jij meer informatie over het voeren van de vogels? Bekijk de artikelen op onze blogpagina of neem gerust contact met ons op.

De waardering van vogelvoeronline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 163 reviews.