De beste plek voor jouw vogelvoer

blog vogelvoeronline beste plek

De beste plek voor jouw vogelvoer

Wil je vogelvoer kopen voor de vogels bij jou in de tuin, maar weet je niet precies waar je het moet plaatsen? In deze blog vertellen we je hier alles over. Het hele jaar door kunnen we de vogels bijvoeren. Dit zorgt ervoor dat de vogels blij zijn, en wij ook. Want zeg nou eerlijk, het is toch genieten met die leuke vogeltjes in de tuin of op het balkon.

 

Soorten vogelvoer

Er zijn veel verschillende soorten vogelvoer, van vogelzaad en vetbollen tot vogelpizza en vogelmousse. Zowel het soort voer als de voederplek is van grote invloed op het aantal verschillende vogels die je in je tuin zult aantreffen. Koop jouw favoriete vogelvoer via Vogelvoeronline.nl en zorg ervoor dat de vogels in jouw tuin niks tekortkomen.

 

Vogelvoer voor kleine vogels

Wil je liever alleen maar kleine vogels naar je tuin lokken? Dan kun je het vogelvoer hiervoor tactisch plaatsen. Door het voer wat lager aan de schutting te hangen kunnen de grotere vogels er niet bij. Daarnaast zijn onze voederringen hier ook een perfecte oplossing voor. Er zit een klein stokje aan deze ringen dat alleen maar geschikt is voor kleine vogels.

 

Vogelzaad voor tuinvogels

Vogelzaden kunnen op verschillende manieren in de tuin geplaatst worden. Ten eerste kan het vogelzaad op de grond gestrooid worden voor bijvoorbeeld vinken, mussen, merels en zanglijsters. Deze vogels eten graag van de grond. Daarentegen zijn er ook vogels die liever op een meer beschutte plek genieten van vogelzaad zoals de winterkoning, heggenmus en het roodborstje. Voor deze vogels kun je de vogelzaden het beste onder een struik of onder een heg leggen.

 

Vogelvoeder huis, tafel of beschermkooi

Een andere optie om verschillende vogels naar je tuin te lokken is om vogelvoer aan te bieden via een vogelvoeder huis, tafel, of een beschermkooi. Bevestig deze bijvoorbeeld aan de schutting of aan een boom. Voor de mezen, spechten, boomklevers en boomkruipers is dit de perfecte oplossing. Deze vogels eten het voer graag hangend of ondersteboven. Gebruik hier bijvoorbeeld vetbollen, vogelzaad, vogelpindakaas of vogelmousse voor.

 

Vogelvoer aan het raam

Daarnaast hebben wij ook nog de perfecte oplossing voor het voeren van de vogels wanneer je geen tuin hebt! Door het raamvoederhuis, aan het raam te bevestigen, kun jij vanuit de woonkamer of keuken genieten van de vogels. Dit is een perfecte oplossing voor het voeren van vogels vanuit bijvoorbeeld een appartement.

Met ons gehele assortiment maken we het voor de tuinvogels een feest om in Nederland te leven. Bestel nu gemakkelijk en snel via Vogelvoeronline.nl

De waardering van vogelvoeronline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 163 reviews.