Een uniek product: De Vogelmousse

Vogelmousse

De vogels in je tuin het gehele jaar door voeren? Dat kan met onze unieke vogelmousse. Dit product is speciaal ontwikkeld met de focus op de juiste en voldoende voedingsstoffen. Daarnaast is het geproduceerd met het doel om het voer het gehele jaar te kunnen gebruiken.

 

Perfecte samenstelling van ingrediënten

 

De vogelmousse is rijk aan eiwitten, koolhydraten, proteïnen, vitamine, oliën en vetten. Door de samenstelling en verwerking van deze ingrediënten is het product voor alle vogels geschikt, zelfs voor jonge vogels. Het is populair onder de pimpelmezen, koolmezen, groenlingen, mussen, sijsjes en boomklevers. De mousse is gemaakt in Nederland en is verkrijgbaar in vier verschillende smaken, namelijk bosbes, meelworm, pinda en zonnepit. Ze zijn verpakt in handzame potjes van ongeveer 250 gram, maar zijn ook verkrijgbaar per 5 kilogram.

Voederringen

Onze vogelmousse kan gemakkelijk geplaatst worden in de speciaal gemaakte voederringen. Deze zijn gemaakt in samenwerking met een sociale werkplaats en zijn daarmee ook een authentiek Nederlands product. Het materiaal is voorzien van watergedragen beits, waardoor het product weerbestendig is. Daarnaast heeft het een schimmelwerende coating voor extra lang plezier. Perfect voor alle seizoenen dus.

Bepaalde vogels aantrekken of weren

Ondanks dat deze mousse een lekkernij is voor veel verschillende vogels, kun je zelf ook bepaalde vogels aantrekken of weren. De voederring is zo gemaakt dat men deze met het touwtje eenvoudig ergens aan kan bevestigen. Door deze bijvoorbeeld aan een tak in de boom te hangen, kan de voederring vrij bewegen. Hierdoor kunnen er alleen maar kleine vogels op het stokje van de voederring landen. Wil je ook grotere vogels aantrekken? Hang de voederring dan bijvoorbeeld boven aan de schutting. Dan kunnen de grotere vogels daarop landen en vanuit de schutting van de vogelmousse genieten.

Ten slotte, kun je ook kiezen uit verschillende kleuren voederringen om een passend geheel te realiseren in jouw tuin. De voederringen zijn te verkrijgen in het blank, groen, roze en grijs. Plaats de mousse in de voederring en hang deze op in jouw tuin. Veel vogelplezier!

De waardering van vogelvoeronline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 163 reviews.